Vaig veure en una visió que era com si hagués entrat al quiròfan on anava a néixer i hagués nascut un nadó, però sense cap detall del naixement o tal, aquest és el nadó que vaig donar a llum, però allà No hi havia detalls i no estava cansat ni sentia cap dolor. Més aviat, estava dempeus, però hi havia "com sang o sang". Alguna cosa va baixar de mi. Això és tot.
La van portar a netejar-la, així que vaig anar a treure-la d'ells i em van dir: "No, espera". Després la van netejar per segona vegada sota l'aigua, tot i que no vaig veure res impur al seu cos. és a dir, la primera vegada que la van posar sota l'aigua la segona vegada, amb la cara en la meva direcció, vaig riure i vaig somriure amb un somriure molt bonic. No parava de dir a la meva mare: "Mira com riu".
O li dic a la meva mare, la primera vegada que em va veure, va riure, sabia qui era!...
Alguna cosa com aquesta va agafar tant el meu cor en la visió, i els meus sentiments per això van ser tan grans fins que em vaig despertar de la visió i fins al moment en què estava escrivint això.
I en la visió, encara neix. És, oh, una nena petita, però ho era. Oh Déu, beneeix-la. S'està aguantant i els seus trets són molt visibles i molt bonics. Oh Déu, beneeix-la.
I ja està, ella es queda amb mi en la visió i li dic a la meva mare: "És blanc o què?" Ella em va dir: "Oh, és alt. És molt blanc." Vull dir...
Déu els beneeixi
I després de la visió fins ara, hi ha un alleujament molt estrany al pit i una sensació molt bonica.Què és, no ho sé. Fins i tot de tant en tant, els meus ulls s'omplen de llàgrimes d'alegria. No sóc trist per què més, no ho sé.
Cada vegada que recordo alguna cosa concreta, vull aconseguir-ho en la meva ment, i ho espero amb impaciència durant molt de temps i prego per això, el meu cor s'obre cada cop més, i aquest sentiment és molt
solter