Vaig veure en una visió que era com si entrés al quiròfan on vaig néixer i parís un nen, però sense que hi hagués cap detall del seu naixement, o així, és el nen que vaig donar a llum, però no hi havia detalls, i no estava cansat ni sentia cap dolor, però estava dempeus, però en honor de Déu, "com sang o alguna cosa sortia de mi".
I la van portar a netejar-la, així que vaig anar a prendre-la d'ells, em van dir que no esperés, i després la van netejar per segona vegada sota l'aigua, encara que no vaig veure res que no fos net al seu cos, jo dir, però la primera vegada que la van posar sota l'aigua i la seva cara estava en la meva direcció, vaig riure i vaig somriure amb un somriure molt bonic, li vaig anar dient a la meva mare, mira com riu.
O li dic a la meva mare que la primera vegada que em va veure va riure, sabia que era jo!
Alguna cosa així, i el meu cor ho va agafar molt en la visió, i els meus sentiments cap a ella van ser molt grans, fins que em vaig despertar de la visió i fins al moment en què estic escrivint això.
I la visió no la mostra. Encara és un nounat. És, eh, una nena petita, Baby, però ho era. Déu beneeixi. S'està aguantant i els seus trets són molt visibles i molt bonics. Déu beneeixi.
I ja està, es va quedar amb mi en el somni, i li vaig dir a la meva mare: “És un ou o què?” Ella em va dir: “Ai, és massa alt.” Vol dir que la seva blancor és alta.
Déu els beneeixi
I després de la visió fins ara, hi ha una alegria molt estranya al meu pit, i una sensació molt bonica. Què és?
I cada vegada que recordo alguna cosa concreta, vull aconseguir-ho, i ho espero durant molt de temps, i prego per això, el meu pit es relaxa més, i aquesta sensació és molt
solter