Vaig veure en un somni que el meu pare es va morir i jo estava molt trist, aleshores ve el meu pare i em porta a un bosc verd i em diu que parli del que et fa trist i jo solia parlar amb ell de tot el que en el meu cor fa estic trist i vaig caminant amb ell per aquest bosc o hort que està ple d'arbres i verdures i quan parlo amb el meu pare vull abraçar-lo per què podia, així que em va dir que aquesta és la meva ànima, ja no sóc viu, i el meu pare també estava trist, i em va dir: "Cada dia vindré a tu per escoltar el que hi ha al teu cor." Llavors vaig tornar a casa de la meva família i la vaig veure una nova, gran, i casa espaiosa.A mi i parla amb mi i veu la seva ànima. Així que la meva mare plora i ells ploren, després diu la meva mare. Cuino cafè mentre ella està trista, després surto al balcó i miro el cel i ploro i prego pel meu pare i hi veig un paper escrit el nom de Mustafà penjat i lligat al balcó amb dos papers lligats i penjant
Si us plau, respon i interpreta aquest somni, si us plau i t'informa, i que Déu et recompensi amb el bé, sabent que el meu pare està malalt, així que espero que això sigui bo.