[XNUMX/ La pau, la misericòrdia i les benediccions de Déu siguin amb vosaltres.
Estava caminant amb el meu fill Bakr, parlant de portar alguna cosa semblant, en un lloc verd com Al-Wadi
Llavors vaig entrar en un lloc com una granja on hi havia una habitació amb un pou dins, m'estava esperant dins, així que hi sortia aigua per sobre, i sortia d'un pou, així que vaig fugir ràpidament i portava alguna cosa, una bossa d'ordi a dins quelcom que no conec ni recordo.
Llavors vaig estar a cases gairebé desertes
Aleshores un lloc com la vora del mar, porto aquella bossa, de vegades lleugera i de vegades pesada. Estic buscant un camí que em porti a un carrer del temple. Camino i camino molt, després veig el mar davant seu. , una gran habitació al seu interior com un ascensor. Em vaig adormir espantat
Un somni a l'inici del Ramadà, el tercer o quart dia

Quina és l'explicació si us plau