Hola..
Vaig somiar que estava embarassada i vaig anar al bany, que Déu et beneeixi, i estava a punt de donar a llum..i vaig donar a llum una nena sense dolor..la primera vegada que el seu creixement estava incomplet i va caure i es va quedar. a punt de caure a una pica i la vaig agafar..i em va sorprendre el seu aspecte.Vaig trucar als metges perquè m'ajudessin i tallar-me el cordó umbilical..i si us plau, ajudeu-me i va venir. La mare va agafar la nena per la cama, jo la vaig trobar completament desenvolupada, i em va semblar que tenia unes ales que s'assemblaven a ales, però estava feta de carn i pell i es va convertir en extremitats normals...i la noia era molt dolça i jo l'estimava..i vaig sentir una veu. l'amo del qual no coneixia em va dir que aquesta noia no es quedaria gaire amb mi i que vindria el nostre mestre Muhammad (la pau i les benediccions siguin amb ell) Ell la va portar amb ell i li vaig dir que era normal que se la portés. No tenia cap objecció i vaig sentir que no viuria molt.. Estimava la noia i era dolça i els seus cabells negres baixaven fins a les celles i ella era, Glòria a Déu, creixent tan ràpid que és una d'un dia.. i va començar a moure's com els que tenen un mes i després va començar a estimar a tot arreu, tinc por per ella, que li passi alguna cosa.. i ella m'estima, i jo la porto i la porto allà on ella. és.. i em vaig dir que fulano pensa que estic esperant que torni del seu viatge per proposar-me.. i em vaig casar i vaig quedar enrere
Nota, sóc una noia soltera
Explicació possible, que Déu us recompensi